Brasa Events is gespecialiseerd in het organiseren van ‘Special Events’, en biedt op maat gemaakte arrangementen aan. Voor een bedrijfsuitje, een personeelsfeest, een vrijgezellenfeest, een trouwerij, of voor een gezellig avondje uit met vrienden of familie bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij willen u graag een geweldige middag of avond bezorgen met gezellige dansworkshops en dansavonden, waarbij u zelf met de voeten van de vloer kunt. Als u het liever rustiger aan doet, kunt u tijdens een van de wervelende dansshows genieten van onze exotische dansers en danseressen onder het genot van verfrissende drankjes, heerlijke cocktails, en lekkere hapjes.

Onze topspecialiteit is het Braziliaanse evenement. Bij dit evenement zult u zich door de gecreëerde sfeer in Brazilië wanen. Heeft u liever een ander thema, dan is dat uiteraard ook geen enkel probleem.
Laat u verwennen door het gastvrije en vriendelijke personeel van Brasa Events. Wij zorgen voor een onvergetelijke belevenis!

brasastudios@outlook.com 

De Braziliaanse dansen worden steeds populairder over de gehele wereld! Wie kent bijvoorbeeld de Samba niet? Bij uitstek dé dans tijdens carnaval in Brazilië. Niet vreemd dat er een enorme belangstelling bestaat, zowel bij jong en oud, om deze dansen te leren. Want ze zijn energiek, exotisch, elegant, mooi, gracieus en sensueel zijn. Kortom: alles in één!

Brasa Moves (voorheen BraSaZouk) biedt u diverse populaire Braziliaanse dansen aan zoals: LambaZouk, Axé (Samba aerobics), verschillende Samba’s, en nog veel meer. Ook Afrikaanse dansen, zoals de populaire Kizomba, kunt u bij ons volgen.

De cursussen starten iedere twee maanden in een jaar. En voor onze cursisten en introducees organiseren wij iedere 1e vrijdag van de maand de populaire Copacabana feesten. Onze professionele, gecertificeerde en ervaren dansleraren uit Brazilië en Zuid-Amerika verwelkomen u graag, en zijn u graag van dienst!

www.brasamoves.nl
brasastudios@outlook.com

Wij heten u van harte welkom bij Brasa Studios

Swing Latino

Spice up your social life at Swing Latino….Learn a Latin dance! Wil je Salsa of Bachata dansen of voel je meer voor Afro Dance, Dancehall of High Heels?
Dan ben je bij Swing Latino op de juiste plaats. Met de professionele docenten, die allen jarenlange ervaring hebben en afkomstig zijn uit Latijns-Amerika en het Caraïbisch gebied, is Swing Latino een van de grootste en meest authentieke dansscholen in Amsterdam.
Maak kennis met onze goede sfeer en warmte tijdens onze danslessen en feesten en leer de passie van de Salsa en Bachata kennen. 6 dagen per week zijn er diverse lesmogelijkheden op drie locaties in Amsterdam. U kunt zich inschrijven zonder danspartner, en wij bieden diverse inhaalmogelijkheden als je een les mist. Vergeet ook niet onze Copacabana XL parties elke 1e, 3e en laatste vrijdag van de maand!

Marja Hoogendoorn
www.swinglatino.nl
info@swinglatino.nl
06 534 283 76

Jaeger Architects

Jaeger Architects is de sponsor van Brasa Studios! Het praktische ontwerp en de mooie en warme inrichting van Brasa Studios hebben wij te danken aan dit onafhankelijke en veelzijdige ontwerpbureau. Jaeger Architects doet werk in uiteenlopende werkgebieden en niveaus binnen de stedenbouw, architectuur en interieur. Door ervaring met verscheidene (uitgevoerde) projecten in binnen- en buitenland is het bureau breed inzetbaar. Met de combinatie van ervaring en netwerk beschikt het bureau over hoogwaardige kennis en ondersteuning, waarmee zij flexibel en efficiënt elke opdracht of probleemstelling het hoofd kunnen bieden met liefde voor detail. Jaeger Architects streeft naar een helder, doordacht en eigentijds ontwerp van stad, gebouw en/of ruimte waarin mensen zich prettig voelen, met oog voor duurzaamheid in de breedste zin van het woord.

dhr. ir. J.N. (Jill) Jaeger, MSc
www.jaegerarchitects.com
mailbox@jaegerarchitects.com

Smooth Dance & Events

Smooth Dance & Events verzorgt professionele dansworkshops voor alle generaties en is gespecialiseerd in diverse populaire Social- en Latin dansstijlen, zowel solo als partnerdansen. Smooth Dance & Events zorgt voor een unieke ervaring met een persoonlijke touch en waar plezier altijd voorop staat. Tevens is Smooth Dance & Events de organisator van diverse evenementen. Dit varieert van een gezellige ladies event tot een energieke dans-/sportworkshop of een spectaculair dansfeest. Smooth Dance & Events maakt van dans een mooie belevenis! Meer informatie vind je op onze website of neem contact op per email of telefoon.

www.smoothdanceevents.nl
info@smoothdanceevents.nl
06 349 629 98

PureDirection

PureDirection is de wellness praktijk van holistisch health coach, Judith Edel. Zij geeft advies op maat over het veilig gebruik van pure essentiële oliën en geeft tevens (natuur) voedingsadvies. Boek eens een Aromatouch-massage behandeling. Door middel van gebruik van essentiële oliën wordt het zenuwstelsel weer in balans gebracht. Heerlijk ontspannend en een weldaad voor lichaam en geest!

www.puredirection.nl
judith@puredirection.nl
06 242 161 71

Goedkoop een zaal huren Amsterdam Zuidoost

Bent u op zoek naar een zaal voor uw danslessen, dansworkshops, Theater ruimtes, Repetitie ruimtes, Training ruimtes, Oefenruimtes, danstrainingen en/of dansvoorstellingen. Of wilt u een ruimte huren voor bedrijfsevenementen, congressen, kleinkunst activiteiten, audities of feesten? Dan bent u bij Brasa Studios aan het juiste adres.


Een danscentrum waar wij u 6 geschikte, mooie en betaalbare ruimten aanbieden. Dit alles in een sfeervolle ambiance. Ook hobbyisten kunnen bij ons terecht. De locatie is uitstekend bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. De warm ingerichte foyer/café ruimte zorgt bij binnenkomst voor een warm welkom.


Hier kunt u eerst genieten van een koud of warm drankje, of van een heerlijk belegd broodje uit onze keuken. Een lekker kopje koffie kunt u halen bij onze koffiebar. Wij heten u van harte welkom bij Brasa Studios!
brasastudios@outlook.com.

Brasa Studios & Events, Kuiperbergweg 31B, 1101 AE Amsterdam

Bent u op zoek naar een zaal voor uw danslessen, dansworkshops, theater ruimtes, repetitie ruimtes, training ruimtes, oefenruimtes, danstrainingen en/of dansvoorstellingen. Of wilt u een ruimte huren voor bedrijfsevenementen, congressen, kleinkunst activiteiten, audities of feesten? Dan bent u bij Brasa Studios aan het juiste adres.

Zaalverhuur Amsterdam Zuidoost

Brasa Studios
Kuiperbergweg 31B
1101 AE Amsterdam

Neem contact op:
brasastudios@outlook.com

Webdesign door: www.visualy.nl